4 maart 2020

Woensdag 11 maart: ZorgSaam College Running Tour

Op woensdag 11 maart a.s. wordt er door ZorgSaam, hoofdsponsor van het ZorgSaam-SNS cross circuit, een avond vol tips en informatie op het gebied van hardlopen georganiseerd in het clubgebouw van AV Rijssen. Deze avond wordt door ZorgSaam aangeboden aan de deelnemers van het crosscircuit en aan de leden en trainers van de 5 organiserende verenigingen als dank voor de goede samenwerking.

Wat kun je van deze avond verwachten?

Tips voor het verbeteren van je looptechniek en stabiliteit zullen gegeven worden door Henrieke Krommendijk, zelf oud Nederlands kampioen hardlopen, sportfysiotherapeut en gespecialiseerd in hardloopanalyses en blessure preventie bij ZorgSaam. Henrieke is zelf ook nog steeds een actief en gepassioneerd hardloopster. Tijdens deze bijeenkomst gaat zij aan de hand van video opnames van zowel de aanwezigen als van eerdere opnames laten zien hoe je je techniek kunt verbeteren en effectiever kunt gaan lopen.
Wat is nu goed om te drinken of te eten voor-, tijdens en na het hardlopen? Onze sportdiƫtist Jorien Brinkers van Voedingconditie gaat je hier alles over vertellen.
Welke hardloopschoenen zijn nu goed voor jou? Daan Hardon, verkoopadviseur bij ZorgSaam Lopers Company met een enorme passie voor trailrunning legt je haarfijn uit waar je op moet letten wanneer je schoenen gaat kopen.

Informatie:

Voor wie? Deelnemers aan het cross circuit en leden van de vijf atletiekverenigingen, AV Rijssen, Atletics, AV Holten, AV Twenterand en AV Goor.
Wanneer? Woensdagavond 11 maart van 19.30 tot 21.30 uur
Waar? Clubgebouw AV Rijssen, Arend Baanstraat 107 7461 DT Rijssen
Kosten? Gratis! Inclusief koffie en thee
Aantal deelnemers: maximaal 50*
Opgave via het contactformulier op de website: www.zorgsaamloperscompany.nl/kalender

*Indien het maximaal aantal deelnemers overschreden wordt, zal er een tweede avond worden georganiseerd op een nader te bepalen datum

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×